قدم 1: پنهنجو اپلوڊ ڪريو BMP مٿي ڏنل بٽڻ استعمال ڪندي يا ڊريگ ۽ ڊراپ ذريعي فائلون.
قدم 2: تبديلي شروع ڪرڻ لاءِ 'ڪنورٽ' بٽڻ تي ڪلڪ ڪريو.
قدم 3: پنهنجو تبديل ٿيل ڊائون لوڊ ڪريو PDF فائلون
BMP جي طرف PDF تبديلي بابت اڪثر پڇيا ويندڙ سوال
ڇا حاصل ٿيل PDF حقيقي چونڊيل متن سان ڳولي سگھجي ٿو؟
+
ھائو جڏھن BMP ۾ حقيقي متن (DOCX, ODT, HTML, TXT, EPUB) آھي. تصوير تي ٻڌل BMP صرف تصوير PDF پيدا ڪري ٿو؛ پوءِ /pdf-ocr/ هلايو ته جيئن ان کي بصري ڪارڪن سڃاڻپ ذريعي متن ڳولڻ وارو بڻائي سگهجي. BMP عام طور تي تمام ننڍي هيڊر سان مڪمل طور تي غير ڪمپيوٽر ٿيل پکسل قطارون محفوظ ڪري ٿو، جنهن ڪري اهو پارس ڪرڻ آسان آهي.
پوءِ تبديلي متن جو تصوير پيدا ڪري ٿي، ۽ ان کي ڳولڻ سان ڪجھ به نه ملي ٿو. /pdf-ocr/ کي هڪ سڃاتل متن جي طبقي کي شامل ڪرڻ لاءِ اڳيان هلايو؛ آپٽڪ ڪارڪردگي سڃاڻپ اسڪين ڪيل پکسل کي چونڊيل، ڳولڻ لائق ڪارڪردگي ۾ تبديل ڪري ٿي، جنهن کي تبديلي پوءِ صحيح طرح سان هلائي سگهي ٿي.
PDF کي براؤزر ۾ سڌو کولڻ گھرجي؟
+
ھائو، ۽ BMP نه ھوندو. برائوزر PDF لاءِ ڊيڪوڊر موڪليندا آھن ۽ BMP لاءِ ڪوبه نه، تنھنڪري BMP لنڪ ڊائون لوڊ ڪرڻ جي ڪوشش ڪندو آھي جڏھن ته PDF لاٽ ۾ رنڊڪ ڏيندو آھي. اھو عام طور تي فيصلو ڪندڙ عنصر آھي جڏھن فائل ويب صفحي تي وڃي ٿي نه ته پروگرام ۾. پي ڊي ايف هر مشين ۽ پرنٽر تي بائٽ-بائيٽ-ب
ڇا PDF پاسي جي تبديلي ڳولي سگھجي ٿي؟
+
اهو پورو ان تي منحصر آهي ته ڇا حقيقي متن موجود آهي. هڪ PDF جيڪو دستاويز مان پيدا ٿئي ٿو هڪ حقيقي متن طبقو کڻي ٿو ۽ ڳولي سگهجي ٿو؛ هڪ PDF جيڪو اسڪين يا تصويرن مان ٺهيل آهي متن جو هڪ تصوير آهي ۽ نه آهي، جيستائين OCR هڪ طبقو شامل ڪري. /pdf-ocr/ اهو ڪري ٿو، ۽ اهو ڪنهن به تبديلي کان اڳ هلائڻ جي قابل آهي جيڪو لفظ پڙهڻ جو اميد رکي ٿو.
PDF کي تبديل ڪرڻ کانپوءِ پاسورڊ سان محفوظ ڪري سگهان ٿو؟
+
نه ھن اوزار ۾ سڌو سنئون - BMP کي PDF ۾ پھريون تبديل ڪريو، پوءِ /pdf-* اوزار استعمال ڪريو پاسورڊ شامل ڪرڻ، واٽر مارڪ، يا ٻاھر ڪڍڻ تي ترميم / پرنٽنگ جي اجازتن کي محدود ڪرڻ لاءِ.
BMP فائل PDF تبديليءَ دوران پرائيويٽ آھي؟
+
Yes. Uploaded BMP files are processed on our own conversion servers, no person reviews them, and they are never shared. The upload and the converted PDF are both deleted automatically about 24 hours after the conversion, which leaves time to download the result. See /privacy/ for the full policy.