Thjesht hidhni këtu

Player MP4

Luaj skedarët tuaj Audio dhe VideoSi të përdorni lexuesin MP4

  1. Për të luajtur skedarët tuaj MP4, tërhiqni ose lëshoni ose klikoni në zonën tonë të zgjedhur për të luajtur skedarët tuaj

  2. Skedarët tuaj do të shfaqen në radhë

  3. Mjeti ynë do të luajë automatikisht skedarin e parë në listë

  4. Mund të klikoni çdo send në listën tuaj të dëgjimit.


Vlerësojeni këtë mjet

4.9/5 - 6 votat


31,891 shndërrime që nga viti 2020!